Een geheime wapen voor frietkraam huren

Ter introductie met dit andere logo aangaande Bavaria heeft Frietfeest in in een paar uur zo 3500 personen voorzien aangaande friet en snacks.

Iedereen heeft dit wel. Een frietkot in Maastricht daar waar overheerlijke friet te halen is. Nu kan zijn dit ook geoorloofd ons frietkot in Maastricht te huren om op een party ofwel evenement aanwezig te zijn.

Om de Mobiele frietwagen te mogen plaatsen hebben wij wel wat ruimte benodigd en op behoorlijk nabije afstand ons stopcontact.

Wist jouw trouwens dat jouw als mobiele frietkraam dikwijls redelijk wat restafval overhoudt? Bijvoorbeeld als er doch één gehaktstaaf is besteld. Teneinde dit te voorkomen, en dit gemak van ons duidelijke prijs te geven, heeft Friet & Snacks On Wheels ons berekentool opgezet.

Uitgezonderd dat wij het essentieel vinden het de friet tevens zeker biologisch kan zijn, aangaande bedrijfskleding tot puntzak, heeft dit huren aangaande een Frietfiets alsnog verdere voordelen.

Onze missie: het verzorgen betreffende onbeperkt dit grootste collectie verse friet en ons enorm scala aangaande voordeligste capaciteit snacks voor u op locatie.

Het servicegerichte medewerkers aangaande Frietfestijn.nl komt tot een door u dan ook opgegeven plek met ons Frietwagen aan huis, die kan zijn gevuld met een meeste lekkere hapjes.

U kunt van € 500,- ons frietkraam huren. Voor dit startbedrag krijgt u dan ook 200 friet ofwel 200 snacks. Wilt u meer kopen? Ofwel nog iets anders bijvoorbeeld ijs ofwel frisdrank? Laat het ons begrijpen. En we nemen het mee in onze frietkraam. Een uiteindelijke huurprijs? Welke spreken wij vooraf betreffende u dan ook af.

Een jongeren milieugroep Jongeren Leefmilieu Aktief gaat de universiteiten en hogescholen langs betreffende een frietkraam met patat van natuurlijk geteelde aardappelen.

Voor Denies hebben we diverse verschillen maten frietkramen in het collectie voor verhuur. De frietkramen bestaan bestemd voor kleinere en grotere gezelschappen. Of het meteen is gebaseerd op ons klein verjaardagsfeestje betreffende slechts enkele tientallen personen, of om ons hoger evenement, voor Denies beschikken over wij het geschikte formaat frietwagen om de gasten te voorzien over ons aangenaam versgebakken frietje.

Elk partijtje wordt gegarandeerd ons succes met de nette frietwagen vol lekkernijen. Limburg is verder slechts één aangaande een mogelijke gewest’s daar waar Snackmobiel.nl langs kan aankomen. U kan onze mobiele kramen bestellen in heel Holland en zelfs in België.

Onze missie: dit onderhouden van onbeperkt dit grootste collectie verse friet en ons behoorlijk scala betreffende de beste kwaliteit snacks voor u dan ook op locatie.

Er bestaan veel voorwaarden waar de locatie met dien voldoen, voordat daar een frietwagen bij u dan ook met huis kan komen. Zo dient daar genoeg ruimte te zijn om een mobiele kraam te mogen publiceren en een stopcontact op maximaal dertig meter afstand voor de stroomvoorziening.

De foodtruck Hieper de Pieper kun je indien frietkraam huren op elk evenement welke frietkraam aan huis jouw doch kan bedenken. Of het meteen een trouwplechtigheid kan zijn, een bedrijfsborrel, een festival of event, het wordt pas beslist ons feestje mits Hieper een Pieper kan zijn geweest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *